Vet du att du har smittats av coronavirus?

Vissa kan ha coronavirus utan att de får några symtom. Idag vet vi mer om corona än vad vi gjorde i inledningsskedet. Nu vet vi till exempel att barn kan smittas av coronavirus.

Man har visat att smittan kan föras vidare från djur. Det är inte så besvärligt som det kan verka. Kanske har din hund corona, om huden pussar dig kan du också få det.

antibakteriell

Så kan smittan föras vidare. Om du inte ens insåg att detta var möjligt vet du inte att du nu är en person som kan smitta andra. Det nya viruset skiljer sig avsevärt från en vanlig influensa.

De flesta känner till en vanlig influensa. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Du kan smittas även om du är noga med handtvätt och har en riktigt bra antibakteriell tvål samt bakteriedödande spray.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Feber är ett vanligt symtom. Den som har ett eller flera av dessa symtom kan vara smittad. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Andra symtom påminner om vanliga influensa symtom. Det är vanligt med huvudverk. Vissa drabbas av svår trötthet. Då ska man söka hjälp. Vänta inte för länge.

coronavirus slår olika

Symtomen varierar vid coronavirus. Många i USA har tappat luktsinnet till följd av viruset. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Man vet inte hur man kommer att reagera när man smittas av det nya viruset. Vissa blir svårt sjuka medan andra bara får lättare symtom.

Ska du ta dig till en teststation och se om du har smittats?

Den som har flera coronasymtom kan behöva testa sig. Det kan vara bra att testa sig om man har cononavirus. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Om du ändå är hemma så kanske det fungerar ändå. Se till att inte umgås så mycket med andra när du är sjuk. Efter ett tag är du frisk igen och då kan du leva som vanligt.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. C-vitamin är bra hjälp för vårt immunförsvar. Ännu bättre är att ta C-vitamin i förebyggande syfte, 1-2 gram per dag och öka till 1 gram 5 gånger om dagen om man blir smittad.

Befolkningen i USA äter 15 ml kolloidalt silver två gånger om dagen. pandemi Man kan köpa det i Sverige också.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Då dör viruset. Många uppskattar fabrikaten IONplus och Holistic.