Så kan du få bort svettlukt från kläder som du behöver

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. Det kan därför krävas andra metoder för att få bort svettlukt från kläder.

Om du köper en luktborttagare så är problemet med dålig lukt löst inom några sekunder. Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Du kan även prova behandlingen på dina skor.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

ta

Så FÅR du BORT SVETTLUKT FRÅN KLÄDER

Svettlukt kan tas bort på flera sätt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Sprayen kommer åt på många av de mest svåråtkomliga platserna.

Ta med sprayen på resan. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Det finns en mängd av olika lukter. Ruttnande material kan vara en lukt.

Alla sprayer är inte bra. Det ska du komma ihåg. Du vill inte skada dina kläder bara för att du vill få bort dålig lukt. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Det är inte alla kläder som är luktfria av naturen. Vissa sportkläder exempelvis. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Kanske tvättar du fel.

Sköljmedel behövs till vissa plagg. få bort fotsvett
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Så få bort svettlukt från kläder.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Du behöver inte vänta utan produkten torkar snabbt. Du kan till och med ha den i bilen.