Så gör du för att köpa dansk citronvand

Det finns dem som gillar dansk citronvand. De dricker det jämt, varje dag. Men du kan inte köpa den som läskedryck i din lokala butik.

Om du tillhör de som längtar efter smaken av dansk citronvand så ska du inte känna dig upprörd över att vara fast i Sverige. Åk inte till Danmark än. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Det du behöver finns på nätet.

citrondricka

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Det är enkelt ordnat med en läskmaskin. Du kan göra din egen läsk precis när du känner för det. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Om du vill kan du experimentera med julmustsmakerna. Varumärket Champis heter Fruktis som läskkoncentrat.

Du kan njuta av dansk citronvand på nolltid. Du har alltid fräsch läsk hemma. Du gör ju läsken på beställning. En perfekt smak att ha hemma.

Så gör du nyttigare läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Det finns andra sätt. Det är enkelt att göra läskedryck med mindre socker om du har rätt maskin.

Då är det du som styr produktionen. Många tycker att det smakar bättre än butiksläsk. Läskedryck Detta trots att du på detta vis får billig läsk. Du kan jämföra och se själv.

Motsvarande produkter i butik har så konstiga märken att ingen hört talas om dem. Då får du bättre resultat med egen läsk. Om vill ha dansk citronvand så är det också vad som levereras.

Köp flera smaker

När du väl upptäckt essensen dansk citronvand vill du ju inte vara utan den. Snåla inte utan beställ hem det du behöver. Du kan smaksätta ditt mineralvatten med det.

Du kan skapa egna smaker. Självklart kan du blanda olika smaker. Alla smaker kanske inte blir lika goda. Om du är duktig så kanske du tar fram en helt egen variant med hjälp av essenserna. Mängden kolsyra spelar också roll.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Du kan justera mängden koncentrat. Använd mindre för en mildare smak och mer för en sötare.