Så använder du sko lukt spray i dina favoritskor

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. Kanske är du en av dem som drabbats?

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

ta

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Nu kan du använda sko lukt spray istället för att tvätta skorna.

När det handlar om dyrare skor som absolut inte får kastas i tvättmaskinen så är det fantastiskt att kunna använda en spray som Luktstopparen Spray eller Svettluktsdödaren Spray eller liknande. Dessa tar bort all lukt. Men den kan ju inte ta bort lukt som beror på att strumporna inte är rena.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. en produkt som stoppar dålig lukt från golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj rätt material i dina strumpor. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullsstrumpor är bättre för foten generellt.

Så får du bort fotsvett från tygskor

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Prova det om du har en tvättmaskin med mildare program. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Du kan använda den under armarna utan problem. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Rengör skorna ofta

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Kontrollera om allt är som det ska. Om det luktar då ska du spraya.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. doftborttagare Du vill inte att lukten ska bli för stark. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Du vill ju inte lukta på gymmet.