Nu kan du ta bort röklukt med Luktstopparen spray

Den som inte röker gillar inte röklukt. Det är ju nästan så att det luktar lite som fotsvett. Att röklukt är farligt är knappast någon nyhet idag. Men nu kan du ta bort röklukt med Luktstopparen spray.

Luktstopparen och 2 andra luktborttagande produkter finns på nätet i webbshopen allt-fraktfritt.se

Så gör du för att ta bort röklukt

Det kan ju vara så att det luktar rök tillfälligt för att det kom någon på besök som inte förstod att man inte bolmar på i ert vardagsrum. Om det är många som röker samtidigt på balkongen kan röken tränga in i lägenheten. Börja med att se på var du vill ta bort röklukt för att få en bra bild av vad som ska behandlas.

Det första steget är alltid att betänka hur ofta det röks på platsen som luktar. Om det vill sig illa kan det ta en bra stund innan lukten försvinner. Men vid lindrigare episoder finns Luktstopparen spray.

Sprayen kan användas överallt. Den kan även användas i bilen.

Behandla direkt

Om du känner att du inte klarar av lukterna då kan du köpa en luktborttagare. Med den innovativa Luktstopparen spray är det enkelt ta bort röklukt. Sprayen biter på de flesta lukter.

Istället för att stampa omkring och förbanna den som puffade rök på din jacka så puffar du spray på den så att lukten snabbt försvinner. Det återställer luften till det normala.

luktstoppare

Hur kan jag spraya?

Sprayen kan användas på de flesta material, testa på ett litet område först. Många använder även Luktstopparen spray som deo. Det är visserligen ingenting som vi rekommenderar.

Men du kan känna dig trygg med att produkten är helt säker. dålig lukt dödare Den innehåller inga farliga ämnen. Inga tar skada av den.

Du kan använda produkten i alla rum. Det är bara din fantasi som sätter stopp för alla platser som du kan ta bort dålig lukt på med en effektiv spray.