Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Det gäller särskilt mot corona.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

bakteriedödande

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Använd katjonisk handdesinfektion även om du inte har några symtom.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Ta det lugnt. Lär barnen att tvätta händerna.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Man måste ha inomhuskläder. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Man kan spraya grönsaker och frukt. Inget virus i världen står emot den sprayen. Många tycker att IONplus och Holistic.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Alla ytor måste vara rena. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Tänk inte bara på badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.