Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Alla virus dör ut. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då måste du börja om igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Särskilt när det gäller corona.

Glöm inte bort handtagen

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Du kan spraya på de flesta ytor.

pandemi

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Produkten torkar snabbt.

Bruka sparsamt

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.