Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

handtvål

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Svårare blir det om du har barn hemma. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Ta det lugnt. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Just nu måste du byta kläder oftare. Man måste ha inomhuskläder. De har inte smittan. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. Då dödas virus och bakterier och silvret är ofarligt att äta, är ett kosttillskott i många länder och används då mot coronaviruset. IONplus och Holistic är bäst.

Glöm inte bort att hålla en god ytdesinfektion

Handtvätt och rena ytor är a och o. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Glöm inte bort att köpa till köket. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.