Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

antibakteriell

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Om du har barn är det en annan sak. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Ta det lugnt. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Ta inte ytterkläderna med in. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. Coronaviruset har ingen chans. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Glöm inte bort att köpa till köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.