Bolaget som har kapacitet att leverera handdesinfektion i Sverige syns inte i sökmotorerna

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Även biociderna är slut. Priserna skenar pga. coronaviruset.

Företagen allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har dock kunnat leverera varor non-stop.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

De är helt osynliga. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

desinfektionssprit

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Det dödar inte smittan.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. De sålde slut fort. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Om man klarade sig från viruset så kan man åka dit med hudproblem istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Produktutvecklingen fortsätter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. pandemi Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Den särskilda sprayen är ny. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.