Beställ mycket bra glukosamintabletter online för att kunna behandla artros

Numera måste man icke acceptera artros som ett nödvändigt ont med tilltagande ålder. Det är numera känt att man kan lindra symptomen av artros med glukosamin och slippa ont i leder och annat som beror på artros. Men ska man köpa de glukosamintabletter som finns på apoteket eller finns det bättre alternativ?

Att man ska strunta i att inhandla glukosamintabletter på apoteken kan synas vara en ordentlig brasklapp

Du är inte ensam om du konstaterat att de glukosamintabletter som du köpt på apoteket inte fungerar alls. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Monopolet har skapat en prisbild på apoteken som kraftigt överstiger vad produkten rimligen skulle kosta.

glukosamin

Det finns många underlag från studier som visar att bästa effekten uppnås vid 1500 mg (1,5 gram) per dag. Denna mängd gäller oavsett om det gäller artros i knä, finger ellar annan kroppsdel. Men konstigt nog får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Vad kan man göra? Köpa glukosamintabletter för djur? Du kan hitta både pulver och tabletter avsedda för djur I hälsokostbutiker men kvaliten på dessa är osäker. Bättre lösning kan du hitta om du går online.

För det fungerar att hitta alldeles perfekta glukosamin i tablettform online

Ett fabrikat från Gelest AB heter GlukoPlus. Det glukosamin som Gelest AB säljer är avsett för människor och har mycket hög kvalitet. Konstigt nog kan det som klassas i Sverige som läkemedel säljas av företaget i Storbrittanien som kosttillskott.

Lyckligtvis kan man köpa glukosamin både som pulver och tabletter här i Sverige online från allt-fraktfritt eller prisad. Innehållet är garanterat samma glukosamin fast det måste stå att det är för häst eller hund.

Förmodligen det bästa sättet att få tag på glukosamin till rätt kvalitet och bra pris. Att det dessutom är säkert att beställa från en svensk butik som följer svenska regler om e-handel gör inte saken sämre..

Det är viktigt att man behandlar artros på rätt sätt

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. glukosaminpiller Det är viktigt att du vet att det tar tid innan kroppen kommit gång att producera smörjmedel till lederna. Efter tre veckor ska du kunna märka att smärtorna minskat eller försvunnit helt. Företagets reklam säger: Hjälp inom 3 veckor.

Men man bör veta att trots glukosaminbehandlingen kanske man inte blir helt av med värken. För att få riktigt god effekt så är det viktigt att man får en heltäckande behandling och att man även stärker kroppen med rätt typ av gymnastik.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Yoga hjälper också många. Eller kanske en daglig promenad för att slippa värken?

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Redan i 40årsåldern kan kroppens leder börja göra ont eftersom produktionen av smörjmedel har minskat.