Antibakteriell spray klarar mer än du tror

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Du måste ändå tvätta händerna. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Då har du smittan på händerna igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen kommer åt överallt. Sprayen fungerar överallt.

cononavirus

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Spraya där du finner det lämpligt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Sura ut på nätet och köp hem produkten.