Sparka tröjor till trottoaren med dessa tips för att ge upp rökning


De flesta människor som röker hatar vanan och vill faktiskt sluta. Rökning är inte bra för människor, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre tid. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökvanor för gott.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när de slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Den professionella kan komma in i dig och sedan ge dig positiva bekräftelser. När du väl har kommit ut ur transen kommer inte lusten att röka vara lika stark. Detta betyder att du kommer att närma dig att sluta framgångsrikt.

TIPS! Om du vill lyckas med att sluta röka kan du försöka göra en lista med alla för- och nackdelar som sluta kommer att ge dig. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Öka din förmåga att ta itu med nikotinutdragning genom att använda hälsosamma metoder för att hantera dess bieffekt av stress. Du kanske tycker att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära sig en ny skicklighet eller hobby eller boka massage på ett vanligt schema. När du har kommit ner till tiden kan du försöka omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar ett system för att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli efter att du slutat. Påminn dig själv om hur mycket bättre andetag, kläder och hem luktar, och hur mycket lättare det blir att hålla tänderna vita. Se till att också fokusera på de positiva fördelarna för livet efter att ha slutat röka.

Skapa ett belöningssystem för dig i förväg. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Gör en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har slutat röka under en dag, en vecka, en månad och så vidare. Se till att du kan se den listan varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Var lätt när du slutar röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta med kall kalkon.

Hitta stöd genom olika onlineforum och samhällen. Det finns massor av webbplatser som är avsedda för att hjälpa människor att sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra; Det kan hjälpa dig att modellera dina egna efter dessa metoder. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar med dina frågor kommer att förstå vart du kommer ifrån.

Använd "NOPE", a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. Det är ganska lätt att säga att du bara kommer att röka den här cigaretten, men ett återfall kan förvärra och göra de veckor eller månader du har tillbringat att inte röka värdelösa. Förstå att till och med en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

De första dagarna kommer att vara de svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning lägger i din kropp. Efter den första perioden kommer din nikotintrang, för det mesta, att vara psykologisk. Även om det fortfarande är svårt kommer detta att göra att motstå dem betydligt mindre traumatiska.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur man kan sluta röka. Se till att matcha din lista till din unika personlighet.

Prova lite kraftig övning. Träning kan göra att sluta röka mycket mer attraktivt när du märker en omedelbar förbättring av lungkapaciteten. Att träna regelbundet kan också hjälpa dig att undvika den åldriga komplikationen av viktökning. Den naturliga endorfinerna som utövar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Om du redan har försökt att sluta och inte har lyckats, känn dig inte avskräckt. Det finns tillfällen då den bästa planen inte fungerar. Försök förvandla dina svagheter till styrkor och lära av dina misstag. Försök, försök igen så kommer du att lyckas längs vägen.

Förhoppningsvis har du läst igenom denna artikel en annan insikt om vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en tidigare vana. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.Source link