Sluta röka med dessa tips och tricks


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. De kraftfulla förslagen i artikeln nedan kan vara den information du behöver för att förstärka ditt beslut med åtgärder för att göra det till verklighet. Genom att använda dessa idéer kan du lyckas.

I händelse av att lusten att röka smälter din beslutsamhet, åtminstone försöka skjuta upp den så länge som möjligt. Säg till dig själv att du måste gå en promenad först, eller kanske att du måste dricka ett glas vatten först. Ibland räcker det med att ge ditt sinne lite mer tid för att förhindra att du tar en puff. Skulle du fortfarande ge efter för begäret, kan tvinga dig att vänta den extra tiden kan sluta ta en cigarett från din dagliga total.

TIPS! När du känner önskan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Hypnos kan vara något du bör prova om du vill sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte hittas någon annanstans. Hypnotisören kommer att inducera en djup trance och sedan upprepa positiva bekräftelser som kommer att lägga sig i ditt sinne. När du är vaken kanske cigaretter inte verkar lika tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Låt kära och vänner veta att du vill sluta röka. När du anförtro människorna runt denna information kan de göra saker för att hjälpa dig att vara motiverad och hålla frestelsen borta. Det här kan ge dig ett större tryck för att fortsätta försöka sluta.

Vila är viktig när du slutar röka. Många tycker att det att hålla sena nattetimmar leder till förhöjda cigaretttrang. Det finns inte människor runt på kvällen, det kommer att göra det lätt för dig att smyga en rök. Om du går till sängs och står upp enligt ett schema är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

10 minuter

Du bör prova fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett . Berätta för dig själv att du kommer att vänta i 10 minuter för att se hur du kommer att känna dig, försök sedan att distrahera dig själv eftersom du vanligtvis kommer att hitta 10 minuter är en bra tidsram för sugen att passera. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Att ge upp godis till frukt och grönsaker kommer att göra det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. En förnuftig diet hjälper till att förhindra all viktökning du annars kan uppleva. Mata din begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukt, grönsaker och fullkorn.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, ska du säga till din familj och vänner. Att betala bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

För att undvika nikotintrang, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök hitta nya intressen, till exempel motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svårt efter en cigarett. Du bör göra ditt bästa för att fylla vilken fritid som helst med angenäm och tillfredsställande aktiviteter. Du kan ta den här tiden att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Du vet redan fördelarna med att vara icke-rökare. Om det inte räcker kan dessa tips hjälpa dig att vara motiverad. Prova dessa metoder om du känner dig motløs eller har svårt att kämpa efter sugen efter en annan cigarett. Och snart kan du njuta av de många fördelarna som följer med att vara icke-rökare!Source link