Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


Många vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som med allt i livet, ju mer kunskap du har om att sluta, desto mindre förvirrande blir det. De råd som ingår i den här artikeln gör att vem som helst har rätt verktyg för att bekämpa rökning.

Om du vill sluta röka för evigt, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål när du är bekväm med åtagandet att sluta.

Om du är redo att sluta röka, försök med hypnos. Att förvärva tjänsterna hos en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra. När du besöker en hypnotiskklinik kommer du att läggas i ett trance-tillstånd och positiva bekräftelser om att sluta kommer att inbäddas i ditt sinne. När du springer ut ur den djupa transen, kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket underlättat att ge upp dem.

TIPS! Testa hypnos om du vill sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem att du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller bedömning. Låt dem veta att du kommer att vara humörig i början, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en svår process, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Du bör inte försöka bära hela bördan av att röka upphör. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig själv till en film. Efter en månad, ge dig själv en trevlig middag på en restaurang du vanligtvis inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer bort trangen att röka.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men stöter på svårigheter. Det finns läkemedel, till exempel vissa antidepressiva medel, som kräver ett recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöken och trösklarna om att sluta. Bortsett från att informera dig om olika mediciner för rökavvänjning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på din äger, prata med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen med att sluta vara mer tolerabel.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinabstinenssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, att föra en dagbok eller ansträngande träning under topplysten. När du har fått stillestånd kan du distrahera dig själv med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan leda till många allvarliga hälsor hos alla omkring dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar röka, minskar du deras exponering för begagnad rök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och dina nära och kära.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa. Nikotinabstinens kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad. Begär efter en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinersättningsterapi kan hjälpa till med dessa känslor. Studier visar att nikotintuggummi, pastiller eller lappar kan öka människors framgång när de slutar. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinersättning. Uttag från cigaretter kan ge dig irriterad, deprimerad eller frustrerad.

Hitta stöd genom olika onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara bra för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt röker.

Det är lätt att säga dig själv att en cigarett kommer att vara bra, men det kan ångra allt av ditt engagemang och hårt arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att till och med en cigarett kan starta om fel väg.

Om du är intresserad av att krossa din ohälsosamma vana är det avgörande att du är hängiven att se den igenom. Många människor misslyckas oftast med att sluta på grund av att de inte har rätt tankesätt och de tenderar att ge upp enkelt. För att förbli motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! För att sluta röka framgångsrikt måste du hålla dig fast vid att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för hur du ska sluta.

Träning släpper ut endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotintrang. Övning är också fördelaktigt på ett annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som inträffar när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det har varit många rökupphör. Kontakta din läkare för vägledning och se om de kan peka dig i riktning mot en produkt som kan hjälpa dig att sparka vanan för alltid.

Sluta röka

Prata med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste att det fanns. Om din läkare känner att din situation kräver det, kanske han eller hon tycker det är bäst för dig att ta receptbelagda mediciner för att sluta.

TIPS! Prata med en läkare för att få en bättre uppfattning om tillgängliga alternativ för att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan få någon annanstans.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. Du kommer att inse att sluta röka inte är svårt när du vet vilka tekniker som verkligen fungerar. Tillämpa vad du har lärt dig i artikeln ovan, och du borde få framgång med att sluta röka.

Att veta mer om Array kommer säkert att gynna dig. Förstå tipsen i den här artikeln bättre genom att läsa igenom den en gång till. Därefter forskning ytterligare för att få mer framgång med.Source link