Bästa förslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Vissa ser att sluta lika enkelt som att dumpa sin tobak och gå med ren viljestyrka. Medan du gör dessa saker kan hjälpa dig att sluta, är andra faktorer också spelar. Det finns många metoder och tekniker som hjälper dig att framgångsrikt sluta röka.

Att lägga ner något skriftligt kan förändra din mentala syn. Detta kan hjälpa dig att fokusera dina avslutningsinsatser tydligare och kan göra det lättare att sluta.

Du kanske vill gå med i en supportgrupp när du beslutar att sluta röka. Stödgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning samt tips om insider som kan hjälpa dig att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla med kyrkor, fritidscentra eller samhällskolor i ditt område.

TIPS! Supportgrupper kan vara en stor resurs när du väl har bestämt att du är redo att sluta. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller genomgår samma sak.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att göra detta höga mål. Varje person är ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste lära dig det bästa för dig. Att skapa en egen lista för dig själv kommer att göra detta.

Om du inte har kunnat sluta röka med bara viljestyrka, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller lappar.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut till en film. Efter en längre tid, ge dig själv en trevlig middag på en restaurang du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta förrän du inte tänker röka längre.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försena den åtgärden. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en fruktjuice smoothie. Du kanske finner att att avleda din uppmärksamhet till något annat kommer att försena och i slutändan övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande har en cigarett även efter förseningen har du åtminstone tagit upp lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka cigarett. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Begagnad rök kan orsaka cancer och annan större hälsa hos alla omkring dig som kommer i ständig kontakt med den. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar kvaliteten på luften de andas in. Att sluta kommer att göra dig och alla omkring dig älskar friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan hjälpa dig att fortsätta med dina ansträngningar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd åt dig. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistik bevisar att en av fem dödsfall endast i Amerika är relaterade till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

Se till att du kommer ihåg att ta ett steg åt gången. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte ens på framtiden. Gå bara igenom det en dag i taget, bara bli av med rökvanan på kort sikt.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Istället för att se sluta som ett offer, tänk på att vilja sluta. Håll tänk på alla de positiva effekterna detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta håller dig på spår och hjälper till med motivation.

Ta bort alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och rengör ditt hus för att ta bort röklukten. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om att glömma cigaretter och säkerställa att tiden mellan sugen blir längre och längre tills de försvinner.

Träning genererar ett hälsosamt, vilket kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Motion kommer också att hjälpa till att öka din ämnesomsättning för att kompensera den träff som det tar när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen på avstånd som människor som slutar ibland upplever.

Låt människorna runt dig veta att du slutar nikotinvanan. När du litar på de som finns omkring dig med information som denna kan de hjälpa dig att vara motiverad, såväl som att hålla frestelsen på avstånd. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att hålla dig stark när du slutar.

TIPS! Berätta för din familj och dina vänner om du planerar att sluta röka. När du anförtro människorna runt denna information kan de göra saker för att hjälpa dig att vara motiverad och hålla frestelsen borta.

När du försöker sluta röka, ät mycket nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta kalorifattigt och hälsosam mat hjälper dig att sluta på många sätt. För det första, genom att äta frukt och grönsaker kan du göra något med mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också minimera viktökningen. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra tillbakadragande besvär.

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du lyckas sluta röka. Att förvänta sig att du aldrig får lust att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en lättare tid att sluta om du tänker på vad du just har läst.

Om du är bara med Array måste du lära dig så mycket som möjligt. Så innan du börjar engagera dig i ämnet, lära dig allt du kan om dem. Använd tips du just läst för att hjälpa din upplevelse att bli mer framgångsrik.Source link