Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Under våren 2020 insåg alltfler hur viktigt det är med god handhygien. Kika i ditt tvållager så att du vet om du har rätt typ av handtvål hemma. Pandemin har öppnat upp ögonen på folk, nu inser man att handtvätt är viktigt.

Handspriten tar inte alla bakterier.

Det är en allmän uppfattning att handsprit hjälper mot corona. Det blev till och med slut på handsprit på apoteket när folk skyndade sig att bygga upp lager. Förmodligen är det så att handsprit inte räcker som metod.

Oftast hjälper inte ens handsprit mot en förkylning. Sikta på att bruka en bra handtvätt istället. Det är ingen ny information precis.

Med handtvål kan du undvika influensa

antibakteriell

Genom att använda en antibakteriell tvål dödar du smittan snabbt och enkelt. Tänk på att tvålen är alkoholfri. Den bakteriedödande tvålen är inte bara skonsam mot dig den dödar också virus snabbt och effektivt. Allt fler har fått upp ögonen för Smittstopp handtvål.

I förkylningstider är det extra viktigt med bra rutiner för handtvätt. Det gäller att använda en tvål som ger god desinfektion och att gnugga in den under minst 20 sekunder. Skölj av händerna.

Det är också viktigt att tvätta händerna regelbundet. Använd handtvål varje gång som du tvättar händerna. Om man har varit ute så måste man tvätta händerna när man kommer in. Det kan vara klokt att ha tvål för handdesinfektion både i badrum och i köket. Det gör att man inte glömmer.

Det är lättare än du tror att få smittan!

Oftast tänker man ju inte på det. antibakteriell spray Du måste tänka utanför handtvål boxen.

Du kan också använda bakteriedödande medel på ytor som du ofta tar i. Oftast är det lika viktigt som handdesinfektionsmedel. En bakteriedödande spray ger god ytdesinfektion.

Interagera med andra så mycket det går. Barn med influensasymtom kan smitta dig. Du ska aldrig underskatta en bra handtvål vid handtvätt.

Alla måste tvätta händerna för att det ska fungera

God handtvål i alla ära men vi måste komma ihåg att vi får bästa effekten när alla tvättar händerna flitigt. Kom ihåg att använda de rengöringsprodukter som du köper hem. Hemma och på jobbet.